Despre Alex Popa
despre Alex Popa - Fotograf
Cateva cuvinte despre echipa noastra

Nu puteti opri timpul in loc dar veti ramane pentru totdeauna cu amintirile. Cu fotografiile, cu filmarile, ... Pentru noi respectul fata de clientii nostrii presupune mai mult decat o simpla colaborare, inseamna in primul rand intelegerea necesitatilor acestora, de aceea nu ezitati sa ne provocati!

Parteneri:
Digital Studio Image - Pitesti - www.sonorizari-artificii.ro
Tot ce va trebuie pentru o nunta exploziva sunt jocurile de artificii oferite de Digital Studio Image

Restaurantul Tic-Ton - Pitesti - www.tic-ton-impex.com
Se adreseaza celor ce doresc servicii de calitate, o atmosfera imbietoare, cu un decor interior placut pregatit special pentru fiecare eveniment.

Complex Capitol - Pitesti - www.complexcapitol.ro
Este o locatie selecta prin ambianta plina de stil si rafinament, destinata evenimentelor speciale din viata dumneavoastra.

Restaurantul Cara - Pitesti - www.restaurantcara.ro
Specializat in organizarea de evenimente corporate si evenimente private, va ofera un cadru luminos, spatios, minutios, ordonat si profesionist pentru momentele rare si unice din viata dumneavoastra.

Salon Majestic - Pitesti - www.salonmajestic.ro
Este locul unde creativitatea, ingeniozitatea si serviciile de calitate vor transforma evenimentul tau intr-un vis de neuitat.

Trupa Vis - Pitesti - www.trupavis.ro
TRUPA VIS sustine show-uri muzicale la evenimente publice sau private. Repertoriul variat cuprinde: muzica usoara internationala, romaneasca, evergreen-uri, muzica de petrecere, muzica populara.

Trupa Victor Bustean Band - Pitesti - www.victorbusteanband.ro
Formatia noastra canta live atat muzica populara, usoara romaneasca si straina cat si cafe concert, pentru petreceri private, nunti, botezuri. Repertoriul bogat acopera toate genurile de muzica necesare unei petreceri reusite.

FotoOnLine - Laborator foto virtual Pitesti - www.comandapoze.ro
Primul laborator foto virtual din Pitesti. Prin acest serviciu poti trimite pozele la un laborator, iar dupa printare, acestea pot fi ridicate de la sediul laboratorului respectiv sau pot fi primite prin serviciul de curierat rapid. Costul pozelor prin acest serviciu este mai mic decat cel de raft.

NuntiPitesti - Fotografii, fotografi si modele - www.nuntipitesti.ro
Stocarea fotografiilor de eveniment la rezolutia nativa, protejarea cu parola si user, posibilitatea de vizualizare si comanda a pozelor direct de pe internet, livrare la domiciliu a fotografiilor printate sunt doar cateva avantaje ale serviciului oferit in Pitesti de echipa noastra. Fotografiile de nunta, botez sau alte evenimente pot fi vizualizate sau comandate doar de cei carora dvs le dati parola si sunt executate dupa confirmare telefonica